Tuesday, November 29, 2011

melaka already

dh smpi melaka loh,,,uitm bandaraya melaka,,,,bnyi cm best jer,,,
tp best ag unill micet kot,,,,hahahha,,,adoiii dh gler sdah,,,,
biselah tu,,awe ni mmg gler2 ckit,,,kdg2 xbtul,,tu yg leh wat statement ats tu,,
huhuhu,,nway,,i luv uitm,,,kt knelah luv tmpt kt blajar kan,,
tmpt kt menimba ilmu,,,,

wah,,,pas ni xleh men2 dh,,ngan test 2 yer,,,assgnment yer,,
byk ag xwat ni,,,audit,,,,eco,,,mkt n law,,,hukhukhuk,,,
pe yg ak akn wat skrg,,more focus on my stdy,,,
soal percnteaan...ak tolak tepi dlulah,,,xkn nk ngs jer...
fkr tntg mk n ayh awe,,tu yg pnting,,,

tpkan,,,ni pun dh rndu ank2 buah kat umah tu,,,
lau xkrne karenah2 n tkatah2 bdak2 tu,,,
msti ak msiih ddlam kmurungan,,,
terima kasih yaALLAH,,,,
krne tlah membimbing ak dlm mlalu kngan2 phit,,,
terima yg tdk terhingga yaALLAH....

Baca Seterusnya

Saturday, November 26, 2011

Wednesday, November 23, 2011

keputusan yg tiba2

xku sgke,,,,akrnya,,,ak amik gak kputusan tuk balik mlm ni,,,
seem like the stupid decision,,,tp,,ak tekadkan jua,,,ati ku tidak tenang berada di sana...
ak xleh lpaskn segalanya di sana Ya ALLAH...ak hipokrit pd dri,,
ak xleh ngis,,,sbb nk tnjuk ak kuat,,tp, sbnryer,,,ak dh xsggup ya ALLAH...
ak dh xterdaya utk mnipu dri ini,,,tuk mnipu ati ni,,,
berpura-pura gembira sedangakn ak sedih,,,ak dh xsggup ya ALLAH...

now,,ak dh smpi umah,,,spnjang perjalanan ak dr pudu ak ngis,,,
krne spnjang perjalanan itu,,hti ak terigatkan die..1 per 1 knangan mnerpa...
tngisan tu bertambah pilu bile ak mghampiri kwasan perumahan ku,,,
knagn tu mkin menerpa di dalam hati,,,ak cbe lwan,,,tp xterdya...
bisakah ak mlupakan sumeyer ya ALLAH...

smpi2 je di rumah,,di bilik ku..air mte xhnti2 mglir,,,
ak nk ngis smahu2nya pd mlm ni,,,agar hti ini akn tenang,,,
ak nk ilangkan skit ati ni,,,ak nk lupakan die,,,knagan kami,,
tp,npe susah tu ak lupuskan dia dr fkran ku yaALLAH...
smpi2 ak leh tfkr smethng stupid...smethng that is not rtional,,,

ampunkan ak yaALLAH krne bfkran bgtu...
ampunkan ak...fkran ku terganggu ktika ini,,,
maafkan ak Ya ALLAH......
kuatkanlah semangat ku yaALLAH...
kuatkanlah semangat ku.....
ak mohon,,,bantulah ak yaALLAH....
hnye pdmu ak memohon,,,,
bantulah ak yaALLAH.....

Baca Seterusnya

Sunday, November 20, 2011

perjumpaan yg memilukan

stlah pe yg ak tahu mlm td,,,amat2 membahagiakan ak  krne ak tau yg sayang itu masih milik ak,,
tp...hakikatnya...tidaklah begitu...hakikat yg sebenar lbih memeritkan dr pe yg blaku skrg,,,
krne,,,sayang itu telah berpaling,,,pndangan matanya,,,tingkah laku nya,,,perbualan nya,,,
sumeyer berlainan,,,,sumeyer dh berpaling untuk org lain,,,bknyer ak,,,

tp,,skrg2 yer ak berterima pdMU ya ALLAH,,,krne meminjamkan sayang itu utk sktika,,,
slme 1 ari kami berjumpa,,,,ak tlah sdkit tnang wlupn ati ini amat2 sakit...
amat2 terpaku ngan pe yg jd,,,tp,sgguhnya KAU tlah mnguatkan ati ini,,,terima kasih ya ALLAH....
wlupn memilukan,,,ak berterima kpdnya..krne sudi akhrnya berjumpa dgn ku.....
terima kasih awk,,,,
Baca Seterusnya

Saturday, November 19, 2011

pe yg ak fkrkan akhrnya berlaku....

Ya ALLAH....
akhirnya ko tnjuk kan jua ap yg tersirat selama ini,,,
ape yg ku fkrkan xkn berlaku,,,akhirnya berlaku jua,,,
mungkin ini balasan dr mu ats pe yg pnah brlaku sebelum ini...
xku sgke rpeyer,,,pe yg plg ak tkuti berlaku akhrya....
die pergi berpaling dr ati ini...berpaling pd yg lain,,
yg mmg amat ak cemburu dr dlu,,,
akhirnya....ketakutan ku pd kehilangannya mnjd nyata...
andai kamu tdk mahu lepaskan ak,,,
brlah ak pergi meninggalkan mu...
brlah ak mmbwe hti yg lara ni sorg dri,,
ak xlyak utk berebut dgnnya...
dri ini terlalu byk kekurangannya...
brlah ak prgi dr hidupmu duhai kasih..

Baca Seterusnya

Wednesday, November 9, 2011

Monday, November 7, 2011

.......miss.....

....miss u much...
Baca Seterusnya